Sport Assistance

Sinds april 2018 werken wij op locatie samen met Sport Assistance (gebouw Optisport bij zwembad van Sonsbeeck). Op deze locatie is het voor u mogelijk zelfstandig te werken aan de verbetering van uw conditie. Sport Assistance heeft uitgebreide mogelijkheden voor de topsporter, de recreant en/of de beginnende sporter. Professionele meting van kracht en conditie zijn de basis voor een uitgebalanceerd trainingsschema op maat.
Voor meer informatie: https://sportassistance.nl/

Avans Hogeschool

In de praktijk hebben we regelmatig stagiaires die de opleiding fysiotherapie volgen. Deze studenten begeleiden we om het vak in praktijk te leren. Dit zorgt ervoor dat we zelf scherp blijven op de behandelingen die we geven en ook op de hoogte blijven van de dingen die toekomstige fysiotherapeuten in hun studie leren.
Daarnaast worden afstudeeronderzoeken gedaan door de studenten. Zo is er in 2020 een onderzoek gedaan naar het looppatroon bij hardlopers met bilklachten. Hiermee verdiepen we ons extra in diagnosevorming en behandeling bij specifieke klachten.

Sander van Bergen – Musculoskeletaal echografist

Indien er door uw fysiotherapeut een indicatie voor echografie wordt gemaakt kunt u verwezen worden naar Sander van Bergen.

Hij zal een echografisch onderzoek uitvoeren waarna er met een van onze fysiotherapeuten overleg plaats zal vinden voor afstemming van uw behandeling. Sander heeft veel ervaring als docent en consultant echografist waardoor een gedegen echografisch onderzoek kan worden uitgevoerd.